MONTAGESYSTEMEN ZONNEPANELEN

Wij bieden diverse oplossingen voor montagesystemen van zonnepanelen. Montage van zonnepanelen is mogelijk bij platte- en schuine daken.

PLATTE DAKEN ZONNEPANELEN

Flatfix - Coppens Zonnepanelen

VEELZIJDIG KLIKSYSTEEM VOOR ZONNEPANELEN OP EEN PLAT DAK (FLATFIX):

FlatFix Fusion® is hét modulaire en flexibele montagesysteem voor zonnepanelen op middelgrote en kleinere platte daken. Door het modulaire karakter kan er voor ieder dak een specifieke opstelling gerealiseerd worden.

  • Compleet modulair systeem
  • Aerodynamisch design
  • Enkele en duale opstelling
  • Unieke thermische ontkoppeling voorkomt schade aan de dakbedekking

Flatfix systemen      Flatfix Light

Flatfix Fusion           Flatfix Eco

PANNENDAK

Project - Roosendaal - Eindresultaat - Coppens Zonnepanelen

SOLARSTELL:

Solarstell Pannendak is een zeer betrouwbaar montagesysteem. Bovendien werkt het erg efficiënt. Met de klemhaken (achter pan en panlat) of schroefhaken (op het dakbeschot) bevestig je zo de rail. Daarop klik je zo onze makkelijke Easyklemmen om de zonnepanelen mee te bevestigen. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en rvs, daarom 20 jaar productgarantie.

GOLFPLAATDAK

Project - Nispen - Eindresultaat - Coppens Zonnepanelen

SOLARSTELL:

Zonnepanelen op golfplaatdaken? Dat kan een uitdaging zijn wat betreft stevigheid en snelheid. Niet met ons golfplaatsysteem, want dit montage- systeem wordt bevestigd met de Golfclip. Die gebruikt de kracht van de golfplaat en de al aanwezige schroef. Dat levert stabielere constructies op en een betere gewichtsverdeling. Daarbij werkt het nog sneller ook.

Solarstell golfclipbrochure
Solarstell schuin dak montage