Coppens Zonnepanelen

is van oudsher een familiebedrijf dat al tientallen jaren bestaat. Wij zijn van origine een bouwbedrijf met specialiteiten in de afbouw en verbouwingswerkzaamheden. Sinds enkele jaren zijn wij, door de ontwikkelingen op de markt van zonne-energie, ons gaan specialiseren in het leveren en aanbrengen van 1e kwaliteit zonnepaneel systemen.

Omdat wij zeer breed en flexibel werken, kunnen wij tegen scherpe prijzen de wensen van onze klanten op een hoog niveau behartigen. Door de concurrentie op de markt doen wij graag een beetje meer dan de gemiddelde installateur. Zo komen wij geheel kosteloos bij U aan huis om U van informatie te voorzien over onze zonnepanelen en omvormers.

Project - Burgerhout | Coppens Zonnepanelen

Roosendaal: 124 zonnepanelen

Project - Bob van Dijk Makelaardij - Coppens Zonnepanelen

Wij zijn leverancier van A-kwaliteit monokristallijn en polykristallijn zonnepanelen. Daarbij leveren wij serie omvormers van het merk: Growatt. Deze omvormer staat garant voor zeer hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en een mooi design. Voor systemen met optimizers leveren we omvormers en optimizers van het merk Solar Edge. Tevens bekijken we wat voor een optimaal rendement de beste ligging is ten opzichte van de zon en maken we een offerte op maat. Hierbij staat voor ons service hoog in het vaandel. Ook verzorgen we de teruggave van de btw gratis!

Wie zijn wij?

Projecten

Investeren in zonne-energie doet u voor de lange termijn.Het systeem dient dan ook van hoge kwaliteit te zijn met garanties voor de toekomst. De samenwerking met onze leverancier heeft ervoor gezorgd dat wij vanwege grootschalige inkoop onze producten tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden.

U betaalt pas wanneer de installatie in bedrijf gesteld wordt!